Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinaari: Osaamismerkit aikuisten perustaidoissa

April 6, 2018 @ 08:30 - 11:00 UTC

Perjantaina 6.4.2018 klo 9-11 oli webinaari, jonka aiheena oli osaamismerkit aikuisten perustaidoissa. Perustaitojen osaamismerkki-webinaari 6.4.2018 / Taikoja-hanke – yksi asiantuntija oli Oona Haapakorpi Omniasta.

Mitä osaamismerkit oikein ovat, mitä merkitystä niillä on ja onko niistä hyötyä? Miten osaamismerkeillä voidaan tukea aikuisten perustaitojen karttumista?

Webinaari on tarkoitettu kaikille perustaitojen oppimisesta ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Perustaidoilla tarkoitetaan luku-, kirjoitus-, numero- ja tietoteknisiä taitoja, joita aikuinen tarvitsee työssä, opinnoissa ja arjessaan. Maksuttoman webinaarin järjestää TAIKOJA-koordinaatiohanke.

Linkki webinaariin: https://eu.bbcollab.com/collab/ui/session/playback

Ohjelma:
klo 8.30 – 9 sisäänkirjautuminen ja asetusten tarkistaminen
klo 9.00 webinaari alkaa. Ohjelmassa mm. keskustelua osaamismerkeistä

Webinaarin ohjelmassa:

Alustuksen”Open Badges -osaamismerkit ja elinikäinen oppiminen” pitää Eric Rousselle, Chief Innovation Officer ja Partner Discendum Oy:stä
Paneelikeskustelu, jossa osaamismerkkiasiantuntijat keskustelevat osaamismerkeistä. Mukana paneelissa ovat kehittämispäällikkö Johanna Salmia ja lehtori Jaana Nuuttila HAMK:sta, asiantuntija Lotta Pakanen Opintokeskus Siviksestä ja lehtori Oona Haapakorpi Omniasta.
Lisäksi webinaarissa halutaan kuulla yleisön ajatuksia osaamismerkeistä aikuisten perustaidoista
Webinaari päättyy viim. klo 11.00.

Organizer

Oona Haapakorpi